Tel. (+34) 93 881 46 36 - Mail info@btcces.com
ACCESO FORMACIÓN
ACCESO EMPRESAS
img-prl

Prevención de riesgos específicos en panaderías y pastelerías

  • MODALIDAD: On-line
  • DURACIÓN: 5 h.
  • IDIOMA: Castellano / Català
  • PRECIO: 30 €
  • TÍTULO:
  • INSCRIPCIÓN: Abierta

Disponible

L’objectiu d’aquest curs és proporcionar a l’alumne els coneixements tècnics necessaris per desenvolupar les seves tasques d’acord amb la Llei de prevenció de Riscos Laborals 31/1995, de 8 de novembre, i a la normativa específica que regula la seva activitat laboral.

Destinataris

El curs s’adreça a persones que desenvolupen la seva activitat laboral en restaurants i cafeteries. Aquestes necessiten una formació específica en prevenció de riscos de l’activitat que realitzen.

Temario

  1. Introducción  a la prevención de riesgos.
  2. Principales riesgos derivados del trabajo en panaderías y pastelerías.
  3. Ejercicios de autoevaluación

Funcionament del curs i tutories

El curs té una durada de 5 hores i es desenvolupa íntegrament a través d’Internet (e-learning). L’alumne té accés a una aula virtual on disposa dels materials del curs, les activitats d’avaluació i altres recursos d’aprenentatge i comunicació.

Cada curs conté una part teòrica y exercicis o supòsits de tipus pràctic, i permet l’accés a bases de dades sobre prevenció, bibliografia, glossari específic…

L’alumne compta amb el suport permanent de tutors experts, amb els quals podrà intercanviar opinions i consultar qualsevol dubte que se li presenti.

Titulació

Quan es finalitzi el curs, l’alumne pot obtenir, mitjançant un formulari d’avaluació contrastat per l’expert, un certificat de coneixements, segons la Llei de Prevenció de Riscos Laborals.

Solicita más información

Formulario de contacto

+34 93 881 46 36

626 03 61 92

¿Quieres que te llamemos?

Volver a arriba