(+34) 93 881 46 36 - info@btcces.com - Chat
ACCÉS FORMACIÓ
ACCÉS EMPRESES
APPCC

Tècnic en seguretat alimentària: sistema APPCC

  • MODALITAT: On-line
  • DURADA: 30 h.
  • IDIOMA: Castellano / Català
  • PREU: 225 €
  • TÍTOL:
  • INSCRIPCIÓ: Oberta

Disponible

L’objectiu del curs és adquirir els coneixements teòric i pràctics per al disseny, desplegament i aplicació del sistema d’anàlisi de perills i punts de control crítics (APPCC) en els diferents sectors de la indústria alimentària.

Destinataris

El curs s’adreça a  persones que desenvolupen la seva activitat laboral en empreses del sector alimentari i que han de conèixer els principis del sistema APPCC per implantar-Ho o mantenir-ho, d’acord amb la normativa vigent.

Temari

  • Tema 1. Aspectes generals del sistema APPCC.
  • Tema 2. Disseny del sistema APPCC.
  • Tema 3. Desenvolupament del sistema APPCC.
  • Tema 4. Aplicació del sistema APPCC.

Continguts

En el curs s’ha escollit una empresa model per realitzar els exemples explicatius de la documentació necessària associada al sistema APPCC. A més, també incorpora els models en blanc de tota la documentació que genera el sistema, per tal que l’alumne els pugui utilitzar, si s’escau, en el procés d’implantació del sistema en la seva empresa.

Metodologia i tutories

El curs es desenvolupa íntegrament a través d’internet (e-learning). L’alumne té accés a una aula virtual on disposa dels materials del curs, les activitats d’avaluació i altres recursos d’aprenentatge. Compta també amb el suport permanent de tutors experts, amb els quals podran intercanviar opinions i consultar qualsevol dubte que se’ls presenti.

Sistema d’avaluació

Els alumnes han de superar un test d’avaluació i resoldre un cas pràctic per obtenir el diploma acreditatiu de la realització del CURS EN SEGURETAT ALIMENTÀRIA: SISTEMA APPCC (30 H).

Vols més informació?

Formulari de contacte

+34 93 881 46 36

626 03 61 92

Vols que et truquem?

Tornar a dalt

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?