(+34) 93 881 46 36 - info@btcces.com - Chat
ACCESO FORMACIÓN:
ACCESO EMPRESAS:

MÀSTER EN PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

60 crèdits ECTS. Modalitat online i semipresencial

Màster en Prevenció de Riscos Laborals
Universitat de Vic

Matriculació: febrer 2022 / Inici: març 2022

Impartit per BTCCES amb titulació de la
Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

Màster PRL

El màster habilita per desenvolupar les funcions de nivell superior en prevenció de riscos laborals en les tres especialitats tècniques, segons l’establert en l’annex VI del RD 39/1797: Seguretat en el Treball, Higiene Industrial i Ergonomia i Psicosociologia aplicada.

Màster PRL

Per què cursar el Màster en Prevenció de Riscos Laborals?

Aquests són els 10 motius pels quals els nostres alumnes escullen aquest màster:

1/

Vols dedicar-te a la prevenció de riscos laborals

El mercat absorbeix amb facilitat els titulats en aquest màster. Normalment, es comença a treballar fins i tot abans d’acabar-lo. Pràcticament, la totalitat dels nostres titulats estan en actiu.

2/

Estàs a l’atur i vols trobar feina

Fes una ullada als portals de feina. Tenir el màster en prevenció t’obre portes. Si no tens feina, trobaràs ofertes i algunes te les enviarem nosaltres mateixos. Hi ha ofertes també que no busquen directament un tècnic en prevenció però que ho valoren en els seus requisits.

3/

Estàs treballant però vols tenir una altra porta oberta

Realitzar el màster t’obre un ventall de possibilitats professionals amb una demanda que no ha fet més que pujar en els darrers anys.

4/

Fas tasques directives en una empresa

Conèixer la normativa de prevenció de riscos laborals és fonamental per a gerents, responsables d’àrea i altres figures de responsabilitat sobre equips de treball.

5/

Desenvolupes tasques vinculades a recursos humans

La gestió dels recursos humans de l’empresa actualment requereix de profunds coneixements en prevenció de riscos laborals, tant per proposar mesures com per canalitzar les indicacions dels serveis de prevenció i el seu impacte a nivell laboral.

6/

Estàs vinculat a professions relacionades amb prevenció

Hi ha moltes professions que necessiten un alt coneixement de prevenció de riscos laborals, des d’enginyers a arquitectes, des de gestors a psicòlegs, o des d’infermers a fisioterapeutes, entre molts d’altres. Si ets treballador d’una mútua també et cal tenir aquesta visió professional en relació als accidents de treball.

7/

Vols fer estudis que complementin la teva feina a l’empresa

Si treballes en una àrea vinculada a qualitat o medi ambient és possible que hagis d’interactuar amb prevenció de riscos laborals, o potser la dirigeixes i et cal conèixer-la en profunditat.

8/

T’agrada ser professor

Una de les principals sortides del màster en els darrers anys és la impartició de classes. Només els tècnics de prevenció poden fer formació sobre els llocs de treball. Ara mateix ja és la segona sortida professional d’aquest ensenyament.

9/

Vols començar la teva activitat fent pràctiques en empreses

Una de les optatives del màster permet fer pràctiques però, en qualsevol cas, tots els alumnes matriculats les poden fer de forma extracurricular. Disposem de més empreses de pràctiques que d’alumnes i, a més, són remunerades.

10/

Disposes de temps per complementar la teva jornada laboral

Si vols fer tasques puntuals fora del teu horari laboral hi ha diverses accions vinculades a la prevenció que es poden fer quan disposis d’aquest temps. La formació n’és un exemple, però n’hi ha d’altres en funció del teu camp d’especialització

BTC

Centre vinculat a

Universitat de Vic

Qui som?

BTC Centre d’Estudis Superiors ofereix serveis de gestió i formació especialitzada en els àmbits de seguretat alimentària, prevenció de riscos laborals, gestió de la qualitat, gestió ambiental i eficiència energètica. BTC és centre vinculat de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya en la impartició de formació superior en aquestes àrees

BTCCES · Plaça del Mil·lenari, 2 1r · 08500 Vic · info@btcces.com · www.btcces.com
Volver a arriba